Business Skills Online – Cursos d’anglès online per empreses

Molts dels professionals que usen l’anglès en el seu treball per a participar en reunions i negociacions o per a fer presentacions no se senten segurs. Volen augmentar la seva fluïdesa i vocabulari (per a no usar sempre la mateixa terminologia), i parlar en anglès d’una manera més natural. Si aquesta situació et resulta familiar entre els teus empleats i estàs buscant una manera d’ajudar-los, els nostres cursos de Business Skills Online (classes d’anglès online per a empreses) són la solució.

Els nostres cursos de Business Skills Online per a empreses estan dissenyats i enfocats per a millorar les habilitats dels alumnes en tot el que respecta a la pràctica de situacions com a reunions o negociacions.

Impartits per mitjà de videoconferències i a través de la nostra plataforma d’e-learning, els nostres cursos permeten reunir, en una sola aula virtual, a empleats que es dediquen al mateix treball però en llocs diferents. Una oportunitat per a aprendre junts, compartir experiències i fer equip.

Les classes són pràctiques, dinàmiques i interactives. La formació consisteix, en primer lloc, en la preparació de la classe i, en segon lloc, en activitats interactives, i tot això es realitza a través de la nostra plataforma d’e-learning (Moodle). Aquestes dues activitats van seguides d’una sessió de videoconferència en grup, que està dirigida per un formador expert. Aquesta combinació de formació en grup online (50%) i formació en grup en directe amb l’expert (50%) garanteix l’efectivitat d’aquest curs.

Els grups són reduïts, la qual cosa permet un seguiment individual de cada alumne. Durant el curs es realitzen tres sessions de tutoria individual en les quals el professor farà una avaluació dels progressos de l’alumne, resoldrà els seus dubtes i establirà els seus objectius.

NOMBRE D’ALUMNES: grups d’entre 3 i 6 persones.
NIVELLS: d’Advanced 2 a Superior
PREU: de 3 a 4 alumnes – 1.490 €
de 5 a 6 alumnes – 1.750 €

ESTRUCTURA DEL CURS: 12 hores d’activitats + 12 hores de videoconferències en aula virtual + 3 videotutories individuals de 30 minuts.

MEETINGS 1

 

  • Objectius: dotar els alumnes de les eines necessàries per participar de manera efectiva en videoconferències en anglès.
  • Continguts: llenguatge per opinar acord i desacord; vocabulari per parlar de problemes a la feina, i per expressar empatia i oferir ajuda; expressions per demanar informació, aclarir i comprovar informació; etc.

NEGOTIATIONS 1

 

  • Objectius: dotar als participants de les eines essencials i del llenguatge necessari per a dur a terme negociacions efectives en anglès.
  • Continguts: expressions útils per a negociacions, ús del condicional en les negociacions, vocabulari i idioms típics. També s’ensenyaran diversos tipus de negociacions i què fer abans i durant una negociació.

MEETINGS 2

 

  • Objetius: dotar els alumnes de les eines necessàries per participar de manera efectiva en videoconferències en anglès.
  • Continguts: diferències socioculturals a les reunions; llenguatge per expressar queixes; business idioms; business collocations; meetings etiquettes; llenguatge per emfatizar; expressar opinions; Phrasal verbs més usats en negocis; etc.

NEGOTIATIONS 2

 

  • Objectius: dotar els participants de les eines essencials i del llenguatge necessari per dur a terme negociacions efectives en anglès. Curs que aprofundeix en els coneixements adquirits en Negotiations 1.
  • Continguts: adquirir expressions útils perquè el teu llenguatge sigui més diplomàtic, aclarint i presentant ofertes temptatives comprometedores, així com incidir en la importància d’escoltar i parafrasejar activament i aprendre sobre diferents estils de negociació per a la diversitat de cultures.