Business Skills Online 

Molts dels professionals que usen l’anglès en el seu treball per a participar en reunions i negociacions o per a fer presentacions no se senten segurs. Volen augmentar la seva fluïdesa i vocabulari (per a no usar sempre la mateixa terminologia), i parlar en anglès d’una manera més natural. Si aquesta situació et resulta familiar entre els teus empleats i estàs buscant una manera d’ajudar-los, els nostres cursos de Business Skills Online (classes d’anglès online per a empreses) són la solució.

Els nostres cursos de Business Skills Online per a empreses estan dissenyats i enfocats per a millorar les habilitats dels alumnes en tot el que respecta a la pràctica de situacions com a reunions o negociacions.

Impartits per mitjà de videoconferències i a través de la nostra plataforma d’e-learning, els nostres cursos permeten reunir, en una sola aula virtual, a empleats que es dediquen al mateix treball però en llocs diferents. Una oportunitat per a aprendre junts, compartir experiències i fer equip.

Les classes són pràctiques, dinàmiques i interactives. La formació consisteix, en primer lloc, en la preparació de la classe i, en segon lloc, en activitats interactives, i tot això es realitza a través de la nostra plataforma d’e-learning (Moodle). Aquestes dues activitats van seguides d’una sessió de videoconferència en grup, que està dirigida per un formador expert. Aquesta combinació de formació en grup online (50%) i formació en grup en directe amb l’expert (50%) garanteix l’efectivitat d’aquest curs.

Els grups són reduïts, la qual cosa permet un seguiment individual de cada alumne. Durant el curs es realitzen tres sessions de tutoria individual en les quals el professor farà una avaluació dels progressos de l’alumne, resoldrà els seus dubtes i establirà els seus objectius.

NOMBRE D’ALUMNES: grups d’entre 3 i 6 persones.
NIVELLS: d’Advanced 2 a Superior
PREU: de 3 a 4 alumnes – 1.490 €
de 5 a 6 alumnes – 1.750 €

ESTRUCTURA DEL CURS: 12 hores d’activitats + 12 hores de videoconferències en aula virtual + 3 videotutories individuals de 30 minuts.

MEETINGS 1

 

  • Objectius: dotar els alumnes de les eines necessàries per participar de manera efectiva en videoconferències en anglès.
  • Continguts: llenguatge per opinar acord i desacord; vocabulari per parlar de problemes a la feina, i per expressar empatia i oferir ajuda; expressions per demanar informació, aclarir i comprovar informació; etc.

NEGOTIATIONS 1

 

  • Objectius: dotar als participants de les eines essencials i del llenguatge necessari per a dur a terme negociacions efectives en anglès.
  • Continguts: expressions útils per a negociacions, ús del condicional en les negociacions, vocabulari i idioms típics. També s’ensenyaran diversos tipus de negociacions i què fer abans i durant una negociació.

MEETINGS 2

 

  • Objetius: dotar els alumnes de les eines necessàries per participar de manera efectiva en videoconferències en anglès.
  • Continguts: diferències socioculturals a les reunions; llenguatge per expressar queixes; business idioms i collocations; meetings etiquettes; llenguatge per emfatizar; expressar opinions; Phrasal verbs de negocis; etc.

NEGOTIATIONS 2

 

  • Objectius: dotar els participants de les eines essencials i del llenguatge necessari per dur a terme negociacions efectives en anglès. Curs que aprofundeix en els coneixements adquirits en Negotiations 1.
  • Continguts: adquirir expressions útils perquè el teu llenguatge sigui més diplomàtic, aclarint i presentant ofertes temptatives comprometedores, així com incidir en la importància d’escoltar i parafrasejar activament i aprendre sobre diferents estils de negociació per a la diversitat de cultures.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.