LSI Portsmouth

El centre d’idiomes LSI Portsmouth és un dels centres amb els quals NELC té un acord de col·laboració per a aquells clients interessats a cursar formació en anglès empresarial a l’estranger. El centre proporciona cursos d’anglès per a professionals, així com l’allotjament i activitats socials que completaran l’estada.

LSI Portsmouth també imparteix altres tipus de cursos d’anglès únicament per a adults.

De aquestes formacions, destaquem aquests cursos de Business English:

Executive Combination Course: aquesta opció combina lliçons one-to-one i classes en grups reduïts (màxim de 4 persones). Ofereix els avantatges de totes dues modalitats i es treballen situacions professionals com a presentacions, meetings, negociacions, etc.

Executive Combination Plus: amb la mateixa metodologia que el Executive Combination Course, aquesta formació ofereix més hores de classe individual i grupal.

Closed Group: consisteix a formar un grup de màxim 6 empleats d’una mateixa companyia. Els participants ha de compartir nivell i necessitats formatives. Aquests cursos estan fets totalment a mesura segons les necessitats de l’empresa.

Portsmouth és una ciutat costanera del sud-est d’Anglaterra. Està situada a 90 minuts amb tren de Londres i a 75 minuts dels aeroports de Heathrow i Gatwick. L’aeroport més pròxim, el Southampton Eastleigh, està a 20 minutos. Com a històrica ciutat universitària, és una estupenda localització per a estudiar anglès al Regne Unit.

Més informació sobre els cursos d’anglès per a executius a Portsmouth.

Per matricular-te en aquests cursos o rebre informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procediment a seguir.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.