Bell English

Bell English és un dels centres formatius amb els quals NELC té un acord de col·laboració. És una escola de formació en anglès que compta amb dos centres situats a Londres i Cambridge (Gran Bretanya). Bell English realitza cursos d’anglès a l’estranger i facilita així mateix allotjament i activitats en el temps lliure. Aquesta opció és perfecta per a aquells professionals que disposin de l’opció de desplaçar-se a Anglaterra a realitzar una formació en idiomes.

Bell English realitza cursos d’anglès general (Effective English), habilitats d’anglès de negocis (Business Skills) i classes one-to-one en Aula Virtual, entre altres.

D’entre aquestes formacions, destaquem tres cursos d’anglès per a professionals:

Business Skills: curs per a desenvolupar habilitats empresarials útils en anglès, mitjançant el treball de temes com la gestió i l’esperit empresarial, la motivació i la gestió de persones o el màrqueting. Màx. 14 alumnes (Cambridge).

Effective English: curs d’anglès general per a adults. Màx. 14 alumnes (Cambridge) i 12 alumnes (Londres).

1-to-1 Coaching Programme: classes individuals flexibles, en les quals professor i alumne identificaran les àrees a millorar. Curs en Aula Virtual.

Més informació sobre els cursos d’anglès per a adults de Bell English.

Cambridge és una de les ciutats universitàries per excel·lència d’Anglaterra i està situada aproximadament a 80 km de la capital, Londres. El centre Bell English de Cambridge desenvolupa els cursos de Business Skills. Els cursos Effective English tenen lloc tant en la seu de Cambridge com en la de Londres.

 

Per a matricular-te en aquests cursos o rebre informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procediment a seguir.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.