Entre els cursos per aprendre anglès al juliol i setembre que NELC ofereix cada any, un dels que més èxit té és el Summer Saturation. El nostre curs estrella superintensiu està indicat per a totes aquelles persones que necessitin un progrés molt ràpid amb l’idioma. Es tracta d’una formació d’immersió lingüística total en anglès equivalent a realitzar una escapada d’estiu a l’estranger. L’alumne treballa al costat dels seus professors les seves competències amb l’anglès a nivell d’expressió oral, sobretot.

El Summer Saturation té una setmana de durada, després de la qual, l’alumne notarà una millora substancial quant a fluïdesa i comprensió oral que li serà molt útil tant en el seu àmbit professional com en el personal. Si disposes d’una setmana lliure aquest estiu, consulta els dies i horaris del Summer Saturation i informa’t.

Roca Sanitario és una de les empreses que ha apostat per aquest tipus de formació per als seus treballadors. Segons el seu Training Manager, Diego Garcia, “Crec que un gran avantatge del Summer Saturation de NELC és que pots estar al 100% a la classe perquè no has de pensar en el treball. Per tot això, hem decidit incloure aquest curs al catàleg formatiu dels nostres empleats. Crec que si vols que millori el nivell d’anglès de la teva organització, és la millor inversió que pots fer”.

September Special, un nou curs especial

Per a aquelles persones que encara no coneguin la qualitat de l’ensenyament de NELC, hem creat el September Special. És un curs d’un mes de durada, amb assistència de dues tardes a la setmana durant el mes de setembre, i està concebut com un curs d’introducció a la nostra metodologia formativa. És una formació perfecte per refrescar l’anglès en poc temps abans de realitzar un track a la tardor. Els alumnes podran millorar la seva compressió oral i expressió oral en poc temps, gràcies a les activitats interactives dels nostres cursos.

Aquesta formació té, a més, un avantatge afegit: el seu preu especial promocional. Si vols formar-te aquest setembre, pregunta pel September Special i forma’t en anglès amb un curs d’alta qualitat a un cost molt econòmic.

Si vols més informació o formalitzar la teva matrícula, posa’t en contacte amb nosaltres.