Proves de nivell per a empreses

Les companyies que operen a nivell global necessiten assegurar-se que contracten i promocionen a persones que tenen el nivell adequat d’anglès per a desenvolupar les seves tasques amb efectivitat. Per a això, les empreses necessiten conèixer el nivell i les habilitats reals dels seus candidats o empleats i la millor manera per a això és tenir contractat un servei professional de proves de nivell d’anglès, dissenyat especialment per al món empresarial, i dutes a terme per experts en l’àmbit dels test de nivell.

El nostre servei de proves de nivell d’anglès és flexible i està fet a mida segons les necessitats del client. El nostre servei t’estalviarà temps i diners, alhora que t’aportarà uns resultats reals, fiables i ajustats per a mesurar tant els recursos lingüístics del candidat o empleat, com de les seves habilitats de comunicació orals i escrites.

 
 
 

Contacta amb nosaltres per a més informació. Contracta o promociona als empleats adequats i fes que el teu negoci creixi!

Cas d’èxit: Més de 2.000 proves de nivell orals i escrites pel bufet d’advocats Cuatrecasas

COM PODEM AJUDAR-TE AMB EL NOSTRE SERVEI DE PROVA DE NIVELL D’INGLÉS?

NELC t’ajudarà en el teu procés de selecció, organitzant tot el procés directament amb els candidats i sense que hagis de preocupar-te per res. Això et farà estalviar temps, esforços i diners.

Avaluem el nivell d’anglès actual dels candidats a través d’un test que dura solament 60 minuts. Les proves de nivell de NELC es realitzen en 60 minuts i a distància, així que no és necessari que el candidat o empleat es desplaci enlloc per a poder completar el test.

Els resultats et seran lliurats en un màxim de 24 hores en el format que triïs i estem a la teva disposició per a explicar-te els resultats o assessorar-te si un candidat interessant per a la teva empresa no aconsegueix el nivell idoni d’anglès.

PER QUÈ TRIAR EL NOSTRE SERVEI DE PROVA DE NIVELL D’INGLÉS?

El servei de Prova de nivell d’anglès de NELC va ser creat en el English Language Center de la prestigiosa universitat d’ESADE, reconeguda a nivell internacional.

NELC té una llarga experiència com a proveïdor de proves de nivell d’anglès per a empreses. Els nostres tests han estat completats per milers de professionals i candidats per a prestigioses empreses de diversos sectors professionals.

Treballem amb companyies de totes les mides i proveïm des de proves de nivell per a uns pocs treballadors o candidats fins a un volum elevat a la setmana.

Els nostres avaluadors són qualificats examinadors d’anglès que treballen per a organitzacions examinadores d’anglès a nivell internacional i per al sector universitari. A més estan acostumats a avaluar l’anglès de persones amb un perfil professional i no estudiantil.

Mentre que en la majoria de proves de nivell, el candidat enregistra la prova oral a través d’un ordinador, el nostre test oral es realitza en temps real amb un examinador. D’aquesta manera, s’avalua la capacitat real del candidat o empleat per a interactuar i comunicar-se de manera natural amb una altra persona.

Els nostres resultats són fiables i precisos. Per tant, pots confiar que el nivell que s’assigna a cada candidat és el real.

“Tots els que treballem a Cuatrecasas Gonçalves Pereira tenim reconegut un nivell d’anglès. Perquè aquest reconeixement sigui objectiu ha de quedar demostrat en una prova interna que NELC ha dissenyat específicament per a nosaltres i que ha de ser revalidada cada tres anys. El que més ens agrada de NELC és la seva flexibilitat, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat.”
Ignacio Escobar

Director de RRHH (fins 2018), Cuatrecasas

“La coordinació del servei és molt eficaç. Els entrevistadors són molt experimentats i el tracte amb els empleats, excel·lent. Tornarem a fer ús del servei enguany i el recomanaria sense cap tipus de dubte.”

Sandra Carbonell

Cellnex Telecom, Head of Talent Management & Leadership Development

“Necessitem estar segurs dels nivells d’anglès de la nostra plantilla. NELC té professors experts per ajudar-nos en això i personal d’administració per assegurar que el procés funciona, fins i tot quan hi ha canvis.” 

Alba Calvo

Veepee (abans Privalia), Global Talent Specialist

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.