Cada vegada queda menys per a la primavera, l’estació en la qual ens sentim més vius que mai després del fred hivernal. Els dies s’allarguen i ens entren ganes d’aprofitar les hores de llum per fer algunes activitats que ens agradin. Per què no millorar el teu anglès? L’època de les flors pot ser un bon moment per revitalitzar l’idioma que tant se’t resisteix. Nosaltres t’ajudem amb els nostres cursos intensius perquè aprofitis el teu temps després del treball i li treguis el màxim rendiment.

Els nostres Tracks són l’opció perfecta per aprendre anglès ràpidament aquesta primavera. Són cursos intensius d’anglès per a professionals en els quals progressaràs en totes les àrees de l’idioma que necessites per al teu treball: gramàtica, vocabulari (sobretot de l’anglès de negocis), listeningreading speaking. La nostra metodologia comunicativa, desenvolupada durant la nostra etapa en ESADE, et garantirà un progrés eficaç i ràpid i al mateix temps que venceràs les barreres que t’impedeixen expressar-te còmodament en anglès. A més, els grups reduïts (d’un màxim de 10 assistents) suposen una gran atenció per part del professor a l’alumne. Els nostres docents són tots nadius i experts en l’ensenyament de l’anglès, en concret del Business English.

Els nostres cursos intensius es divideixen en dues modalitats:

FAST TRACK: és la “via més ràpida” per progressar amb el teu anglès. Assistint regularment a classe t’asseguraràs de progressar un nivell complet en només 10 setmanes. Compartiràs formació al costat d’altres professionals com tu dues vegades per setmana a les nostres fantàstiques instal·lacions en un horari compatible amb la majoria de les jornades laborals: els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. Es tracta d’un curs molt dinàmic en el qual no solament aprendràs nou vocabulari per al teu treball sinó que també treballaràs la gramàtica, la comprensió oral i escrita i l’expressió oral. I és que els role play que realitzem als nostres Fast Track simulen situacions que poden donar-se en el teu dia a dia laboral. Si ets dels que prefereix assistir a classe, aprendre i practicar, aquest és el teu curs.

SPRING TRACK: si, en canvi, ets una persona amb una agenda endiablada i disposes de poc temps per desplaçar-te a estudiar anglès, no et preocupis. Els nostres cursos semipresencials són la solució als teus maldecaps amb l’idioma. Només hauràs d’assistir una vegada per setmana a classe i la resta de la formació te l’organitzes a la teva manera. Mitjançant una plataforma Moodle dissenyada per als nostres cursos, completaràs les hores que necessites per progressar, almenys, mig nivell. Cada vegada són més els clients que opten per aquest tipus de cursos, sobretot aquells que han de compaginar una intensa vida laboral amb la seva vida familiar.

De la mateixa manera que en el Fast Track, en el nostre Spring Track practicás speaking, llegiràs i treballaràs textos escrits, aprendràs gramàtica i vocabulari, i posaràs al dia el teu listening en un ambient professional i amb la mateixa metodologia de qualitat que caracteritza als nostres cursos.

Si encara i amb aquestes dues opcions, t’és impossible assistir als nostres cursos, recorda que sempre tens l’opció Language Coaching per formar-te amb nosaltres. Són classes totalment personalitzades i fetes a mida del client i no només en anglès sinó en l’idioma que tu necessitis (francès, italià, alemany, espanyol per a estrangers, etc.). Escriu-nos i et farem una proposta totalment flexible i exclusiva de classes one-to-one.

Així que no serà per opcions… no t’ho pensis més i dóna-li al teu anglès les vitamines que necessita. Vine i revitalitza el teu anglès a NELC!