Quantes vegades t’hauràs dit: “D’aquest estiu no passa. Aquest és l’últim, el definitiu per aprendre l’anglès”? I, de fet, la intenció era bona però amb la caloreta, la feina, les despeses escolars i els calerons de més gastats a les vacances…, ha arribat el mes d’octubre i el teu anglès està en el mateix punt que el vas deixar.

Però 2015 marcarà la diferència. Aquest estiu s’han acabat les excuses! Encara que només tinguis una setmana o si, al contrari, en tens cinc, amb els cursos d’anglès de NELC entre juliol i setembre, a més de bronzejat, tornaràs de les vacances amb un nivell d’anglès que et donarà la confiança que necessites per superar amb èxit la següent conference call.

Si només disposes d’una setmana, el Summer Saturation és el curs que et convé. Un curs intensiu de 50 hores lectives per sentir-te còmode i més determinat que mai, comunicant en anglès des del primer dia. Creuràs que estàs a l’estranger amb l’avantatge d’haver estalviat temps en llargues cues d’aeroports.

Si el que vols és mantenir el teu nivel d’anglès, actualitzat amb el September Special. Tres setmanes, amb tres hores i mitja per davant, per donar un bon repàs a la llengua de Skakespeare i Steve Jobs.

Si ets estudiant, tens entre 17 i 24 anys, i vols aprofitar l’estiu per donar-li una empenta al teu nivell, el University Track està pensat per tu. Prepara’t per superar amb confiança el Cambridge Exam o per estudiar en una universitat estrangera, millorant exponencialment el teu accés a les exigències del mercat laboral actual.

Si el que vols és progressar rapidament i vols invertir dues setmanes a temps complert, el Superintensive Track és per tu. Guanyaràs un nivell en només 15 dies. Ho has llegit bé! Això sí, compartirem’m amb tu cafès i àpats per què no deixis de parlar l’anglès ni un minut.

I si el que busques és un progrés ràpid amb el teu anglès però malauradament no pots dedicar-li la jornada complerta, tambè hem pensat amb tu. Et proposem el nostre Summer Track, compatible amb l’horari laboral i dissenyat perquè aquest estiu desconnectis de la feina i et concentris en el teu anglès.

Tots els nostres programes estan dissenyats per un màxim de 10 persones i l’imparteixen professors altament qualificats i amb àmplia experiència professional. El nostre objectiu és que aprofitis al màxim el mètode i el contingut dels cursos alhora que estableixes connexions amb altres professionals com tu.

I, si encara tens dubtes, hem previst descomptes exclusius per tu. Busca el que més s’ajusti a la teva situació!

L’estiu que ve, per fi podràs cantar Summertime and the livin’ is easy…