Anna Rifà té 53 anys i porta quatre estudiant anglès, dos d’ells amb nosaltres. “He estudiat en altres centres d’anglès, però NELC ofereix una atenció molt personalitzada, una molt bona metodologia i un equip de professionals molt competent”.

NELC: Per què vas triar NELC?
ANNA: Perquè hi havia començat a estudiar anglès a l’Escola d’Idiomes d’ESADE i quan ESADE va decidir tancar el centre i va sorgir el projecte NELC, no ho vaig dubtar i vaig decidir continuar millorant el meu anglès amb aquest equip de persones a les que ja coneixia i en qui confiava plenament.

N: Què destacaries de la nostra metodologia?
A: El més difícil quan estudies idiomes és mantenir l’atenció. La metodologia de NELC és, si més no, molt interessant. Repasses gramàtica mentre parles, mentre escoltes un monòleg, i aprens nou vocabulari usant-ho. NELC compta amb múltiples recursos de diferents formats i més es combinen les diferents tasques adaptant-les a les necessitats de l’alumnat.

N: Què destacaries dels nostres professors?
A: He tingut la gran sort de tenir quatre o cinc professors al llarg d’aquests anys, tots ells molt diferents i també molt competents. Potser el denominador comú hagi estat la seva capacitat d’adaptació al grup i d’acompanyar a cada alumne segons les seves necessitats. Ens tracten a tots per igual però de manera personalitzada.

N: Quantes persones hi ha a classe?
A: Depèn del curs, però de mitjana diria que assisteixen a les classes entre 5 i 6 persones.

N: Què en penses dels teus companys de curs?
A: He tingut la sort de comptar amb veritables companys: agradables, divertits i molt compromesos amb el grup.

N: Creus que ara et pots desenvolupar millor en anglès?
A: Per descomptat, ¡tot i que encara em falta molt per aprendre!

N: Què has trobat a faltar?
A: Disposar de més hores per poder dedicar-les a l’anglès! M’agrada molt estudiar aquest idioma i a NELC a més de molt interessant és fins i tot fins divertit.

 

NELC BIO
Nom: Anna Rifà
Professió: Llicenciada en Ciències del Treball
Empresa / Institució: Universitat Ramon Llull
Alumne de NELC des de: 2013
Programes realitzats: Evening Track, Fast Track, Summer Saturation i Speaking
Durada: cursos trimestrals i quadrimestrals, intensiu d’estiu
Professors: Claire Balch, John Power, Guy Lansing, Eileen Wallace