Si vas tornar tard de les teves vacances o no et “vas despertar” a temps aquesta tardor i et vas quedar sense plaça per estudiar anglès, et donarem una bona notícia: no tens de què preocupar-te perquè a NELC sempre ets a temps de començar a formar-te. Ja tenim a punt els nostres cursos d’anglès d’hivern, amb diverses propostes que s’ajustaran al que més desitges: donar-li una empenta definitiva al teu anglès i avançar ràpidament en poc temps.

TRACKS

Tant si ets nou alumne com si ja portes temps estudiant amb nosaltres, al gener comença una nova edició del Fast Track, el nostre curs intensiu d’anglès que s’imparteix els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. Al Fast Track posaràs en pràctica i aprendràs en tots aquells aspectes de la llengua que et són necessaris per al teu treball: gramàtica, listening, writing, vocabulari, speaking… Els nostres professors nadius t’ajudaran perquè la teva progressió sigui l’adequada i et faran sentir-te més còmode amb l’anglès del que mai abans havies estat. A més, amb el Fast Track podràs avançar un nivell en només 10 setmanes.

Per a aquells que no disposen de molt temps per estudiar anglès, aquest trimestre continuem amb el format que vam iniciar als cursos de tardor i que ha tingut molt èxit. El Winter Track és el nostre curs semipresencial, en el que combinem l’assistència una vegada per setmana al nostre centre (els dilluns a la tarda) amb l’aprenentatge online a través de la nostra plataforma única d’elearning. Aquest format de curs d’anglès blended learning és molt eficaç i et està dissenyat per avançar un nivell en dos tracks.

SKILLS

És possible que ja et sentis còmode amb el teu nivell d’anglès però consideris que et fa falta perfeccionar algunes habilitats comunicatives que no acabes de dominar. Per a això, et proposem dos cursos: l’Executive English, un programa dissenyat per als professionals que volen millorar les seves habilitats i capacitats en anglès de forma ràpida i eficient. Si és el teu cas, en aquest curs practicaràs situacions que tenen lloc en la teva activitat professional com a reunions, presentacions, negociacions, etc. Si, en canvi, necessites posar més en pràctica la part oral del teu anglès, el nostre curs de Speaking t’ajudarà a millorar la teva fluïdesa, pronunciació i capacitat de comunicació. Tots dos cursos s’imparteixen un dia a la setmana en les nostres instal·lacions.

Així que ja saps: si a la tardor no vas trobar el moment, aquest hivern pots millorar el teu anglès amb nosaltres. Posa-ho en la teva agenda de bons propòsits per a l’any 2017 i t’ajudarem a dur-ho a terme. Millora el teu anglès amb nosaltres!