Estiu. El sol brilla amb més força. La pell s’enfosqueix i el cabell s’aclareix. L’aigua està més calenta i les begudes més fredes. La música sona més alta. Els dies són més llargs. La vida és millor. A que sí? Fins que arriba setembre i t’adones que el teu anglès també s’ha pres unes vacances. Com és possible?! Si a l’última conference call ho vas entendre gairebé tot i ara prefereixes que en Charles t’enviï un correu a posar-te al telèfon. I és que com diuen a la terra d’en Charles, use it or lose it.

Però la teva història estiuenca no té perquè acabar així.

Des de NELC volem fer-te una proposta perquè tornis de les teves vacances no només amb les piles carregades sinó també amb un nivell d’anglès que seria l’enveja del teu “jo” de l’estiu passat: els Summer Courses de NELC.

Com sabem que tens poc temps i a més, what the heck!, t’has guanyat un descans, hem dissenyat diversos mòduls intensius perquè avancis ràpidament de nivell. Durant tot l’estiu, agost inclòs, a NELC trobaràs cursos tant presencials com semi-presencials (blended learning) per ajudar-te a aconseguir el teu objectiu de dominar l’anglès.

Mira tot el que tenim per a tu.

Si ets d’aquells que entren en pànic cada vegada que ha de realitzar una trucada internacional, al juny apunta’t a la nostra Masterclass de Telephoning, un mòdul dissenyat especialment per millorar les teves habilitats telefòniques, no només mitjançant l’ús d’expressions útils, sinó també centrant-nos en la utilització de la veu, el nivell de formalitat i a millorar la capacitat d’escolta.

Al juliol et proposem una altra masterclass: Business Writing. En aquest mòdul desenvoluparàs les teves habilitats escrites tant a l’hora de redactar un correu electrònic com un informe. A més, el curs també posa l’accent en la manera de transmetre el missatge mitjançant una estructura eficaç.

Un altre dels nostres clàssics de juliol és el Summer Track. Aquest curs és l’opció ideal si busques progressar ràpidament. L’alta intensitat i qualitat dels continguts et permetran avançar un nivell en només quatre setmanes. Gràcies a la seva metodologia activa i motivadora, el temps et rendirà com mai.

Si disposes de poques setmanes però pots dedicar a l’anglès la teva jornada completa, una altra de les opcions de juliol és el Superintensive Track, dues setmanes d’immersió total per avançar un nivell en només quinze dies. Aquest curs inclou els cafès i els menjars, moments que compartiràs amb la resta dels participants i el professor, i en els quals l’anglès seguirà sent vostra llengua vehicular.

Si busques practicar al màxim el teu anglès per parlar amb fluïdesa, el nostre Summer Saturation és l’opció més ràpida, intensa i eficaç. Tant al juliol com a l’agost, t’oferim cinquanta hores de classe en només cinc dies, amb una immersió lingüística total; tan eficaç com si t’haguessis escapat a l’estranger, però sense les cues de l’aeroport (ni les restriccions d’equipatge).

I així de ràpid ja hem arribat a setembre. Si el teu nivell d’anglès és mitjà o alt i vols mantenir-lo, apunta’t al September Special perquè puguis practicar-lo. Una opció excel·lent per reactivar el teu anglès en tres setmanes i dedicant únicament quatre hores diàries, quatre dies a la setmana.

No dubtis més i apunta’t als Summer Courses de NELC! L’estiu pot ser el moment que mai trobes per millorar i renovar el teu anglès. Ja saps, el bronzejat de la platja desapareixerà, però el que aprenguis es quedarà amb tu per sempre. Això sí, una cervesseta ben freda no te la treu ningú.

Feliç estiu!